Aradığınız içeriklerin tümüne sahip olan siteye yönlendiriliyorsunuz, 20 saniye kaldı, lütfen bekleyiniz. (www.rehbersitesi.com)

Rehber Sitesi

RehberSitesi.com nedir, ne iş yapar ?
 
RehberSitesi.com, her sektör, özel sektör , semt , ilçe ve şehirden yüzbinlerce firma ,usta ile üretici ve tüketicileri en kolay yolla buluşturmayı hedefleyen digital bir iş dünyası platformudur.
 
Adınıza açılan kullanıcı adı ile kolayca firmanızın hizmetlerini,geçmişini, hedeflerini ,ilan ve ürünleriniz yanında belirlediğiniz anahtar kelime sayesinde Google,Yandex,Bing ve birden çok aramotorunda üst sıralarda yer almanızı hedefler.
 
Neden firmamı kayıt edeyim ?
 
RehberSitesi.com’a üye olduğunuzda kendinize ait bir profil sayfanız olur. Bu profil sayfasına evinizin ya da işyerinizin yakınlarında olan ve ihtiyaç duyabileceğinizi düşüneceğiniz ustaların ilanlarını favori olarak ekleyebilir ve acil bir durumda ya da ihtiyaç anında üyelik profil sayfanıza giderek arama ile vakit kaybetmeden ustaların iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sayfadaki “Paylaş” butonu ile de usta bilgilerini ihtiyacı olan yakınlarınıza tek bir tıkla gönderebilirsiniz.
 
Size ait bir web sitesinden yapmış olduğunuz tüm haber,ürün ,ilan ve sınırsız sayfalarınız öncelikle bulunduğunuz semt,ilçe,il,bölge ve özel kategorilere ait 1453 web sayfasında otomatik olarak yayınlanır .
 
Kısaca RehberSitesi.com sizi Tek Noktadan Tüm Türkiye'nin kılcal damarlarına kadar REKLAM eder.
 
 
Google ve diğer arama motorlarında yükselmeyi istediğiniz "anahtar kelimeleri" subdomain hizmeti olarak sizlere veriyoruz. Sizlere verilen anahtar kelimeler başka firmalr için kullanılmaz "subdomain" olan kelimeler için sayfalarınız içim ayrı "başlık" , "anahtar kelime" ve subdomain oluşturulur.Bu hizmetimizde yararlanmak için çok uygun fiyatlar için müşteri temsilcimizle görüşünüz.

© Copyright 2014 - 2024 Setabil